tisdag 17 februari 2015

Nu börjar året

Nu känns det som att det är något på gång. Under lång tid har ingenting alls hänt. Men nu händer allt på en gång istället. Jag har köpt in ett rapphöne-skinn från Cookshill, Knapek-krokar från Esoteric Tackle. Ännu en laddning krokar kom från Hends i Tjeckien. Därifrån beställde jag modellerna 500 BL och 404 BL (barb-less!!) i några olika storlekar. Jag har också fått mig en lektion i flugbindning. Det var riktigt roligt.
Fjäder för hela sommaren
Det som har fått fart på vårfiske-känslorna är dock att vi har haft ett årsmöte i vår förening. Förutom standardförfarandet vid ett årsmöte i vilken förening som helst, så hade vi långa och intressanta diskussioner om hur årets fiskevård skulle bedrivas i klubbvattnet. Det är så intressant och man lär sig väldigt mycket av att bara diskutera med kunniga människor. Och strax är det dags för årsmöte i nästa förening. Lycka är...
En fiskekamrat har införskaffat s k Umbrella-hooks som är böjda åt alla möjliga håll och som passar väldigt bra för sländ-imitationer. Vi tänkte ta en dag och prova dem lite. I väntan på den dagen fick jag med mig en liten aptitretare hem.
Fin gåva från flugbindare Holmberg. 
Nu väntar jag bara på plusgraderna så jag törs gå ut igen. Och håll utkik på bloggen efter vårens kampanj - en överraskning väntar.